Kerkhof St. Bavo

Renovatie kerkhof

Het kerkhof is helemaal gerenoveerd, ziet er weer mooi en overzichtelijk uit en is weer goed toegankelijk.

Begraafplaatsreglement 2014

Om de gang van zaken op het kerkhof beter te kunnen regelen heeft de begraafplaats sinds 2014 een nieuw begraafplaatsreglement. Dit was nodig om het in overeenstamming te brengen met de Wet op de Lijkbezorging. Het reglement is Bisschoppelijk goedgekeurd en is vanaf 12 septemberi 2014 van toepassing op ons kerkhof.

Het nieuwe reglement zal bij alle nieuwe begravingen en bijzettingen aan de rechthebbenden worden verstrekt maar uiteraard kunnen ook andere belanghebbenden het opvragen via het parochiecentrum. Het reglement is beschikbaar in de vorm van een boekje. Het reglement is ook op de website van de parochie geplaatst en te openen met onderstaande link.

Reglement begraafplaats St. Bavo (162 Kb)

Tarieven Parochie Schoten en Kerkhof St. Bavo

Het reglement is beschikbaar in PDF formaat, mocht uw computer dit niet herkennen dan is er via onderstaande link een veilige download te starten om een gratis versie van ADOBE Reader op uw computer te zetten.

Adobe Reader download (23.1 Mb)