rechtvaardigheid
                        Welkom op de website van de Mariakerk                                  RK St. Fransiscusparochie i.o.
vrede

Onze kerk letterlijk en figuurlijk in het midden van Haarlem-Noord. Er worden niet alleen liturgische vieringen gehouden maar er vinden ook uiteenlopende activiteiten plaats.

In deze tijd van haast en individualisme willen wij als kerk een rustpunt zijn en een plaats van ontmoeting, met als inspiratiebron het Evangelie, het verhaal van Jesus van Nazareth, dat ons is doorgegeven. Bij hoogtepunten in het leven, zoals geboorte en overlijden, is er de mogelijkheid vreugde en verdriet met elkaar te delen.

Ook voelen wij ons betrokken bij aangelegenheden in de wijk en in de wereld. De informatie op deze website geeft een beeld waar wij als parochiegemeenschap mee bezig zijn.

bijgewerkt op 11-08-2017